Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş aksatai strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yanı dizi opsiyonel olarak alınan hidrolik dizi ile henüz sık tasarruf sağlanabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız mevsuk başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde iletmek evetğu için, olanaklı olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini uydurmak amacıyla önlem alınmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında mahir ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunduğu binanın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Pekâlâ yangına dayanıklı ahşap kapı ne denli müddet alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının diğer bir önemli sebebi yangın kapısı bile rastgele bir çalma vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları karınin kolaylıkla açılabilmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana alım satıminiz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın Bapsı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın iye olduğu saha ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler tarafından dokumalmaktadır.

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Evlerde, davranışyerlerinde, okullarda ve çeşitli devlet kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve zahmetsiz halde yangın alanlarını terk etmesi bâtınin kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğu kez 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page